bristet frø skal gro

du tog drømmen væk med ét ord
skød håbet ned ligeså let
hvordan stopper man et frø der gror
hvordan glemmer jeg dig
annet

hvad jer er – er hvad jeg ser
din skønhed vil ik gøre mig mæt
famler rundt på det skøre ler
prøver at glemme dig
annet

ved ikke hvad det var du sagde
tar ikke et ja for et ja
må se at få dig ud af mig
tar ikke et nej for et nej

ok jeg skrev at kærlighed er i hvert fnug der sner
men hvad nu hvor himlen den holder tæt?
søgte at leve i der sker hvad der sker
hvordan glemmer jeg dig
annet

frøet gror og en dag står der en elm
tiden læger med sin palet
af lys og mørke og alt ind imellem
en dag er du der bare
annet

ved ikke hvad det var du sagde
tar ikke et ja for et ja
må se at få dig ud af mig
tar ikke et nej for et nej

fra Painos (2006), skrevet det efterår, efter mødet med en af de kvinder der går lige gennem en og ta’r bo samtidig, så man efterlades åndeløs, totalt i vildrede. Spørgsmålene står i kø: Er hun 21 eller 46? Er det muligt at kæreste med en advokatfuldmægtig der stemmer på Pia? Har det at hun bor med sin mand og 7 børn i Østgeorgien noget at sige? Annet gjorde det en morgen i min yngste søns skole, vi var grundlæggende umage, og endte fornuftigt med at blive venner. Dejligt underspillet og fin skrøbelig i sit udtryk – og godt holdt af Jon på beat 7-8 stykker!