Generel presse

Download eller læs her

Løkke endelig på skive

11. maj bliver dagen hvor en af veteranerne på Køges rockscene udkommer med ny, og godt rusten, CD.

Sangskriveren Hans Løkke sender nu 16 originale sange på gaden under titlen Skøre Kugle. Det sker på eget plademærke, Tynde Skiver, og Hans får hjælp fra et hold gamle kammerater på pladen der bogstavelig talt er indspillet rundt omkring i vennernes dagligstuer med et ærligt og upoleret lydbillede til følge.

Albummet, som spiller over en time, indskriver sig i en klassisk, dansksproget sangskrivertradition, med tydelige henvisninger til forbilleder som Dylan, Springsteen og Waits. Sangene spænder fra kærlighedsballader og fyrige rocksange over politiske kommentarer og nonsens-associationer til filosofisk refleksion. Det er sange fra en mand i sin middelalder der med sin telecasterdrevne, enkle og effektfulde rock&rul kaster en håndfuld poetisk grus i maskineriet.

Mød Hans Løkke og venner Michael Hansen (bas), Niels Møller (gui) og Jon Petersen (trm) lørdag d. 11. maj på Tapperiet i Køge kl 20, når Skøre Kugle sendes på gaden. De som synes at ventetiden har været lovlig lang kan tyvstarte ved at downloade sangene hos alle større digitale udbydere allerede fra i dag.

Kontakt: Tynde Skiver, tlf 2721 5735 / mail: hansloekke@gmail.com