marker og træer

du var min
hemmelige landevej
jeg elsker dig endnu
og du var min sidste udvej
sig mig hvor er du lige nu

faret vild
mellem marker og træer
der er intet jeg husker
marker og træer
mellem marker og træer

i en sensommers vejr
hvor kun regn
og storm rusker
marker og træer

du var mit lys i mørket
et fyrtårn
på en fjern blå kyst
og du
lempede mig ud af ørket
når jeg lå tavs ved dit bryst

faret vild
mellem marker og træer
der er intet jeg husker
marker og træer
mellem marker og træer

i en sensommers vejr
hvor kun regn
og storm rusker
marker og træer

som jeg vågner en stille nat
og kun kan
skimte dig i mørket
i det svage lys
fra en stues ro
undrer jeg
hvorfor vi mon gør det

jeg ved du har en
der er mere end en ven
som sikkert savner dig vildt
og selvom jeg ikke har været
alt for god mig selv
savner jeg dig inderligt

er også fra sangbundtet efteråret 1998 og beskriver tydeligt min frustration over at føle at have fundet mit livs udkårne og være ovenud lykkelig og tåbeligt forelsket derved, samtidig med ikke helt at kunne mærke hende. Banker hun på lukker jeg ikke op eller hvis døren står åben går hun ikke ind. Gennemført drevet af Jons malende diskobeat i kombination med Niels’ skærende guitarsymfoni – Jon mindst 40 slag under normen!