Rygklap

Fede numre og gode tekster. Lossepladsens husorkester. Det gør dejligt ondt at høre på.

Vildt nok dybhav lavet et helt solo album – godt gået mand.

På dit album kommer ‘skrammelrock’ til sin store værdi. Skrammelrock er et positivt begreb og dit album er fantastisk i den genre. Skrammelrock er fedt.

Jeg er vildt imponeret af din musik! Du var en meget genert og tilbageholdende dreng da vi spillede sammen men det er vel også ved at være 50 år siden.

Du har en vis evne til at ordene ligger godt i ørene – ikke mange kan det. Måden du udtrykker dine tekster på er utrolig påvirkelig – du mener det sgu.

Yes, mand! Hører det på vej hjem fra sommerhus. Det er perfekt! Ps: Jeg har købt en harmonika, men ellers har jeg det godt.

Sjovt når jeg hører dine tekster tænker jeg på den der Amager Forbrænding (dødssygt) Du får mig til at tænke på fisketure på molen i Rødvig og på den gamle mole ved kalkbruddet.

Hej Hans. Der jo den samme super sangsmed som dengang. Dine sange er gode og med nerve, måske er det et dystert miljø, men det er også sådan jeg husker dig.

Kære Hans Yessir. Superfedt. Tillykke med udgivelsen, det er virkelig dejligt at dine sange får publikum og efterliv.

Det lyder rigtig godt. Fedt. Fedt Hans. Hvornår er du begyndt at choppe?

Din stemme er fed- intet mindre- rå og fuld af kærlighed. Hele instrumentsiden får mig til at tænke på Tarantino og True Detective på samme tid. Vil gerne høre mere:-)

Direkte pisse godt. Alt i alt en rigtig god skive. En plade jeg vil sætte på mange gange. Tillykke med den og tak.

Det lyder super godt hans. Det er sgu rigtig fedt, stramt arrangeret og masser af dejligt guitarspil. Glæder mig til jeg kommer hjem så skal jeg høre resten. Fedt at du gør det stadig.

Hej Hans, wow jeg har lige hørt det – det lyder vildt godt. Er det dig der står bag? Ej hvor er det sejt. Min mand fik gåsehud, da han hørte den. Det kan du være meget stolt over.

Hvis man er til Johnny Madsen, Allan Olsen, C V Jørgensen m.fl – så er Hans Løkke & de andre rødder lige lidt skarpere i vandkanten.

Hej Hans. Jeg har lige hørt det første nummer, Ingen ved hvor vi skal hen. Det rørte mig dybt.