i dag er det idag

i dag er det i dag
min gud hvor er du smuk

du strækker dig i sengen
drager et velværssuk

i dag er det i dag
jeg tænker ved mig selv
du er mere end min lykke
overstiger mit held

i dag er det i dag
næsten intet er mer end nok
i min seng en duft af kvinde
af dit hår en lille lok

i dag er det i dag

i dag er det i dag
du er lige gået i bad
imens jeg brygger kaffen
og laver lidt morgenmad

i dag er det i dag 
jeg står og undrer lidt
at du overhovedet er her
måske gud alligevel er til

i dag er det i dag
alting står klart og rent
ved lige hvad der menes
med det aldrig er for sent

i dag er det i dag

i dag er det i dag
lige meget hvad den bær med
vil jeg ha et smil om munden
indeni en rolighed

i dag er det i dag
du sir du fryser lidt
mens vi kryber under tæppet
og har det ganske fedt

i dag er det i dag
og i morgen med

alt derude er herinde
blot du er her et sted

i dag er det i dag

fra Bonde født kvajet opdraget (2008), er fra efteråret 2008, skrevet efter en date med Ida på Sct. Hans Torv, Kbh. Panikken bredte sig da det skulle vise sig at projektet leve med mit livs udkårne ikke skulle gennemføres. I såretheden og sorgen over at være blevet forladt, gemmer sig en panisk trang til at erstatte det mistede. Jeg havde derfor en voldsom, hektisk datingrate det efterår, og skrev en række håbefulde kærlighedssange efter mødet med mulige kæresteemner. Der alle, tænker jeg, sansede den egentlige baggrund for mit ærinde, og fornuftigt trak sig. Leve den kvindelige intuition, jeg var røget lige i, for Ida var og er en skøn kvinde.